Днес с Ранобудниче се разминах на попа, ама бях под прикритие и не вярвам да ме видя.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщениеДнес с Ранобудниче се разминах на попа, ама бях под прикритие и не вярвам да ме видя.
Нещо бях издразнена на един пасатор, движещ се с 15 км/ч по Левски.
Comment
-
Първоначално публикувано от CHILIEV Покажи съобщениеДнес около 08:35 в една от отбивките в локалното на Цариградско около the mall черна 155-ца със клубен стикер на задното стъкло и някакъв друг също голям на предното. Бях се подал от Шел-а там и чаках да премине
Нещо май се обиди. ПоздравиAlfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark
Comment
-
Ей сега , преди час и нещо на околовръстното посока Драгалевци излезна една Алфа 156 2,4 JTD май беше със клубни стикери , пуснах аварийки ,колегата ме поздрави и след камерата на Макдоналдс драсна напредVictor Ivanov A+ - 2009 Karting Champion of Bulgaria.
Aprilia Sportcity 200 & Alfa 156 2.0 Twin Spark Distinctive
Comment
-
Първоначално публикувано от CHILIEV Покажи съобщениеКолегата засечен отново и към 18.20 по цариградско в посока Пловдив. Премигнах и махнах в крайна лява ама колегата се бъзна нещо, даде аварийки, отиде в крайна дясна, смачка газта и изчезна.
Нещо май се обиди. Поздрави
Пуснах ти авариини и изчезнах.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеПреди около час на кръстовището на Подуяне откъм Мадрид зад мен на светофара имаше една кафява (звучи странно, но изглеждаше много добре цвета) 145 или 146 като на стъклото имаше някакъв бял надпис като ник (само, че не видях какво пише)... Пуснах аварийките ама Цъ...
http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=165--Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщениеМоже да е бил Влади (Az4o).
http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=165
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеПреди около час на кръстовището на Подуяне откъм Мадрид зад мен на светофара имаше една кафява (звучи странно, но изглеждаше много добре цвета) 145 или 146 като на стъклото имаше някакъв бял надпис като ник (само, че не видях какво пише)... Пуснах аварийките ама Цъ...
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеНиНам, ма на него доколкото го познавам, голям надпис на задницата на колата пред него "Клуб Алфа Ромео България" няма да му убегне, дори и в този ранен час, дори и колата да е фиат
Видях те естественоПрисветнах ти с фаровете, но сигурно не си забелязал
Точно се чудех какъв е този Фиат с огромен стикер на Клуб Алфа
Alfa Romeo 155 1.8TS '93
Alfa Romeo 146 1.9JTD '99
Comment
-
Днес в Пазарджик по Христо Ботев една бяла 155ца със златисти джанти.
Малко по-късно една 145ца (сива май), която пък беше с електриково зелени джанти се движеше по Георги Бенковски.Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
-
Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщениеДнес в Пазарджик по Христо Ботев една бяла 155ца със златисти джанти.
Малко по-късно една 145ца (сива май), която пък беше с електриково зелени джанти се движеше по Георги Бенковски.155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
Comment